Nu sti?
e forte simplu deci pui intr-un ibric niste apa pui vreo trei linguri de alea mici de cafea doua de zahar daca vrei sa iasa cafeaua mai amara pui doar o lingurita dupa ce le pui pe toate in ibric le pui pe aragz dai la foc mediu invarti putin in ele si dupa il lasi pe aragaz pana fierbe dupa ce fierbe o pui in ceasca si daca vrei o cafea cu lapte pui putin in ceasca daca nu o bei asa. sper ca amfost de ajutor
Cafeaua la ibric are si ea cateva caracteristici, nu poti sa faci cafea fara gramaj prestabilit.Iti dau un exemplu: daca ma duc la o vecina si imi zice sa-i fac eu cafeaua, automat eu sunt in ceata, habar n-am ce gramaj au linguritele ei, cati ml de apa are o cana de a ei.
Reteta de cafea: 2 cani de 150 ml apa se fierb impreuna cu 3 lingurite de zahar(lingurite de dulceata, n-am cantarit niciodata cat are o lingurita), iar cand apa atinge punctul de fierbere se da deoparte ibricul si se adauga patru lingurite pline de cafea macinata. Se da in clocot si se servesc in felul urmator: o cana cu doua trei lingurite de lapte peste care se toarna cafeaua, apoi pui putina frisca la tub si se serveste cu necunoscuti.sau in cazul meu necunoscute. Succes!
Avand in vedere faptul ca Oreste a spus ca reptilienii reprezinta o rasa superioara noastra presupun, la nivel de subconstient, ca la mama dracului puteai sa o intrebi pe mata cum se face o cafea si care sunt caracteristicile esentiale de care ai nevoie.
Adevarul e ca trebuie sa fii chiar prost sa nu iti dai seama ca iti trebuie o cana de apa pentru fiecare cana de cafea...
anonim_4396 întreabă:
poiuytrew întreabă: