Cubulete de branza cu plante aromatice*rozmarin, oregano, marar, masline ori separate ori amestecate depinde de gustul fiecaruia, eu iti recomand pe cea cu oregano si masline vrezi intregi, totul acoperit cu ulei virgin de masline /presat in rece/, este recomandat un recipient din sticla si inchis ermetic, pentru a isi lasa aroma este bine la il lasi cateva zile la macerat si apoi se poate consuma
Tai cuburele branza telemea de oaie sau mai bine de capra si o pui in borcane. peste branza torni ulei virgin de masline in care pui cimbru maruntit, citeva boabe de piper 2-3 catei de usturoi taiati felii. eu asa fac. cine doreste poate pune si felioare de ardei iute rosu, citeva doar, si citeva masline. pofta buna!
Eu pun cuburi de feta, usturoi, ardei iute, o cracuta de cimbru verde, 3-4 masline si completez cu ulei de masline, inchid borcanul si il pastrez aprox o saptamana in loc intunecos si racoros...nu in frigider. enjoy!
anonim_4396 întreabă:
MyPassion întreabă:
gabyyy_7912 întreabă: