| DanielBogdan a întrebat:

Cum se face glazura de ciocolata. sa nu mai crape de pe prajitura cand incerci sa o tai!?

Răspuns Câştigător
| kar1GaNNN a răspuns:

Buna.
Ai nevoie de urmatoarele Ingrediente:

100g ciocolata
150g zahar
50g cacao
1 l lapte
un cubulet de unt proaspat

Mod de preparare:

Intr-un bol, pe foc domol, topeste cubuletele de ciocolata, zaharul si laptele. Imediat ce le-ai incorporat bine, da flacara mai iute si lasa mixul sa dea in clocot.
Ia-o de pe foc si adauga untul si praful de cacao. Amesteca bine de tot si toarna glazura ciocolata, peste prajitura sau tort, calduta.

Pregateste cat mai repede aceasta glazura de ciocolata. O sa te indragostesti de gustul ei.
Vezi diverse retete la : http://www.divahair.ro/......_ciocolata

O zi frumoasa sa ai si pofta buna!

1 răspuns:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vezi glazura de la linkul :
http://www.edithskitchen.ro/2008/11/tort-amandina.html

* glazura de la punctul 1 şi 2 - http://www.culinar.ro/....../198/2875/

http://www.lauraadamache.ro/......olata.html


Toate cele bune.