Avem nevoie de:
500 g carne de vita fara grasime tocata
1 ou mare
2 cani jumatate de branza Mozzarella
1/2 cana parmezan sau cascaval tare ras
patrunjel tocat
sos de paste de la borcan, mai expilicit merge orice sos de rosii cu ierburi aromate
1 cana cu apa
12 foi de lasagna, nefierte
Daca vrem o cantitate mai mare dublam cantitatile, dar acesta ajunge pentru o tava.
Incalziti cuptorul. Intr-o tigaie se caleste carnea tocata de vita. In acelasi timp amesteca branza cu oul.
Mod de preparare:
Se adauga sosul de rosii peste carnea calita in prealabil intr-o tigaie de teflon in care am pus o lingura de ulei de masline, se aduaga apa, cateva condimente pentru carene tocata:piper, coriandru, sare etc.
Se aseaza in tava tapetata cu unt un rand de carne cu sos +branza, un rand de foi, si se repeta operatia pana le termini. Acopera cu o folie unsa toata compozitia. Se coace 45 de minute, dupa care scoti folia, mai bagi tava 15 minute la cuptor, o scoti si o lasi sa se raceasca inca 15 minute si o servesti.
daca te intereseaza si alte retete poti intra pe blogul meu http://maria-retetepentrutoti.blogspot.com/
Daca vreti sa incercat si o lasagna vegetariana recomand : http://retete-dietetice.net/paste/lasagna-cu-spanac-si-tofu