Chiar nu gasesti o carte bucate sau un site pe internet? E foarte simplu, totul e sa si cauti.
Supa nu este greu de facut, fie ea de pui sau vita, principiul este cam acelasi. Se fierbe carnea, cu grija se spumeaza ca sa iasa limpede, apoi se adauga morcov, telina, ceapa, ardei, toate intregi, se pune sare si se lasa la fiert. Se strecoara zeama. Si se adauga la sfarsit taitei, galuste sau daca e de rosii merge si cu orez. Dupa aceste informatii generale astept intrebari pentru detalii. Nici galustele nu se fac greu daca ai profesor bun. Spor!
Depinde ce supa vrei sa faci: de pui, de legume, de vita etc. In general la supele cu carne pui carnea putin mai inainte sa fiarba cu putina sare, apoi adaugi ceapa taiata in 2 pentru ca mai apoi sa o poti scoate, morcovi taiati in 2 sau 4 depinde de marime, telina bucati, unii mai adauga si ardei, eu nu. Apoi lasi sa fiarba pana carnea e fiarta bine si legumele le poti patrunde cu furculita. Carnea o scoti si o gatesti cum vrei, de preferat un pilaf, iar zeama cu legumele o mananci ca supa. Poti adauga si taietei si ii mai lasi sa fiarba.
Pai fierbi apa cu sare, arunci un morcov si o telina, onus un cartof si pui ceva proteine. Si voila. Dar sa stii ca e destul de dificil.
DaciaRomania întreabă: