Pentru ramen faci doua feluri de supe.
O supa din oase de pui si o alta supa din carne de porc sau vita (depinde ce iti place).
Separat fierbi taitei si la sfarsit pui intr-o farfurie din ambele feluri de supe si peste taitei.
Cam asa se face.
Poti sa mai adaugi legume, sos de soya sau alte ingrediente.
ramen-ul clasic e ca cel pe care ti l-am zis mai sus.
Eu stiu doar de taitei :-s
Au cam la orice Mega Image si nu costă prea mult.Stiu asta fiindcă am invătat, dupa aproape 2 ani sa fac mancare coreeana *_*
Hei taitei de ramen gasesti la carrefour! iar supa de pui poti sa o faci tu este foarte simplu! crede-ma am 14 ani si fac singur reteta asta si este foarte buna daca vrei iti dau si siteul de unde poti face rost de reteta dorita
http://mancare.chinezeasca.ro/reteta-simpla-ramen/
Nu stiu.Dar sunt innebunita dupa Naruto Shippuuden Chiar vreau sa stiu, macar sunt fana nr.1 Naruto si Shippuuden.
Hey,sa stii ca さくら春野 in japoneza inseamna Sakura Haruno.Incearca sa verifici in dictionar pe net. Naruto: NARUTO -ナルト -; Naruto Uzumaki: NARUTO -ナルト - うずまき si Naruto Shippuuden: NARUTO -ナルト - 疾風伝 sper ca te-am ajutat
Nu vreau sa mananc ramen doar pentru ca sunt fana Naruto... vreau pur si simplu sa incerc de curiozitate. acum imi dati si mie un raspuns?
Hey...uite un secret supa de baza si taiteii se gasesc in magazin (Kaufland)este o punga galbena si mica acolo ai taitei si ulei de floarea soarelui si condimente in pliculete.cum sa le prepari: Mai intai vei avea nevoie de ala api o pui la fiert pana cand se da in 2-3 clocote apoi intr-ul bol pui taiteii din punga si condimentele peste si torni apa.Le lasi 5 minute pana cand se descompun si intra in contact cu apa acoperite cu un capac... Pofta buna!
VivianKorea întreabă: