1. fragezesti bine pieptul de pui si apoi il condimentezi.
2. intr-o farfurie intinsa pui pesmet - 100-200 grame
3. intr-o farfurie adanca bati 1-2 oua si adaugi putina sare si putin piper
4. tavalesti bucatile de piept prin pesmet su ou
5. in tigaia cu ulei incins pui la prajit
POFTA BUNA!
Am mancat toate snitele din orasul meu: bati carnea ca sa fie plat(mie asa imi place), il dai prin faina, apoi prin ou, urmatorul pas e optional -> prin pesmet, prin fulgi de porumb, fulgi de cartofi, susan apoi il bagi in baie de ulei. E unul la ospatul zeilor il face cu unt nu stiu cum, dar e cel mai bun! nu stiu reteta. La fast fooduri de astea are gust de ulei.
Nu stiu cum e ala pe la gara )
Da' e simplu, iei o bucata de carne de pui, o treci prin pesmet si o pui la tigaieeee.
cam atat.
snitel for life.
Sigur-sigur ti-ar trebui insotitor permanent pentru persoana cu handicap, ca sa nu mai cimentezi dupa ce mananci ****?!
Dar te-am intrebat ceva pe tine? Nu te mai baga ca musca-n lapte...
Siktir huligane; ca nici pe cosor nu te las sa ma lingi!