Se fierbe apa antr-o cratita mare an care se pun oase de pui, usturoi, ghinbir, ceapa verde, morcovi, alge, kombu si alte ingredientr.Clocotiti totul cica 4 ore si ati obtinut baza. Apoi fierbeti o bucata de carne de porc an sos de soya, sake si glutomat de sodiu.An sosul rezultat se pune ceapa verde tocata marunt.se pune bolul an care se va servi ramen si se complecteaza cu baza pentru a obtine supa.Antr-o alta cratita se fierb pastele timp de un minut dupa care se scot, se scutura bine de apa si se pun an bolul cu supa. Garnisiti cu bucata de porc pe care ati fierto cu soya sisake si cu orice legume fierte doriti.Se poate adauga un ou fiert taiat felii.Acum ramenul este gata. Eo metoda de preparare din regiunea Kanto tokyo. Pofta buna.
Exista mai multe feluri de ramen. Pentru mai multe informatii referitoare la acest preparat clikc:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramen
http://www.videojug.com/film/how-to-make-chicken-ramen
http://japanesefood.about.com/cs/noodles/a/ramen.htm
http://www.instructables.com/......m-scratch/
http://tutorialninjas.net/2007/05/31/how-to-make-ramen/
http://www.youtube.com/watch?v=-wa0umYJVGg
LisaJulie întreabă: