Întrebare recomandată | iyony19 a întrebat:

Cum se face umplutura de branza, una delicioasa pentru pasca?

9 răspunsuri:
| ioana21S a răspuns:

Buna...
-1kg branza cremoasa de vaci
- 2 linguri cu varf de smantana
- 2 linguri cu varf de faina
- 4 oua
- 150g de zahar
- esenta de vanilie
- stafide (inmuiate in prealabil in apa cu rom)

| SmeagolCelMare a răspuns:

Faci pasca, o rupi in doua, bagi intre cele doua bucati niste branza, le pui la loc, le apesi, bagi la microunde, racesti in frigider si voila! pasca a la Smeagol

| Crucified a răspuns:

Http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/pasca-cu-branza-dulce/

Pentru umplutura:
300g branza dulce de vaca
1 pliculet zahar vanilinat
2 fiole esenta de rom
Coaja rasa de la o lamaie
10g gris
25g faina
2 oua
100g stafide (aici puteti sa mai puneti daca va place cu mai multe)
Zahar tos, dupa gust (cum va place mai dulce sau mai putin dulce)

| dienuta1990 a răspuns:

Http://retete.acasa.ro/deserturi-39/pasca-cu-branza-si-stafide-12371.html
Pentru umplutura:
500 g branza dulce de vaci
150 g stafide
200 g zahar
5 oua( 3 galbenusuri si 2 intregi)
75-100 g faina
esente diferite( rom, vanilie, lamaie)

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.culinar.ro/......6/2/16607/

http://www.bucataras.ro/......32218.html

http://www.delicatesa.ro/......ranza-2342

http://poetagurmanda.blogspot.ro/......ci-si.html

http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/pasca-cu-branza-dulce/

http://delly.garbo.ro/......afide.html


Eu PREFER să folosesc brânză grasă de vaci, stafide ( cât mai multe ), rom ( sau esenţă ), zahăr vaniliat ( sau o păstaie de vanilie ), iar în crema de brânză pun DOAR gălbenuşele de ou ( fără albuşe spumă ).

Toate cele bune.

| DenisCrisan a răspuns:

Cu branza de țap, desigur!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Uite îţi explică aici,
Http://www.bucataras.ro/retete/pasca-44558.html
Te pup!