Doamne,doamne cum voi propietarii de restaurante, nu va pricepeti deloc!
Ne inebuniti cu ciorbele de burta, de perisoare sau fripturi de tot soiul cu salate care mai de care si deserturi apetisante dar nu stiti sa faceti o amarata de friptura de insecte.
Of, of, of!
Pai, sa va spun eu:
Friptura de insecte.
Se folosesc doar produse romanesti.
Timp de prindere 36-48 de ore.
Timp de preparare...
Ingrediente:
800.000 de tantari
40.000 de muste
5000 de furnici
Larve cca.500 gr.
Fluturi uscati 30 gr.
Libelule 5-6 bucati
Piper, sare, condimente... dupa gust
Vin alb
Mod de preparare:
Se prind tantarii si mustele obligatoriu cu mana pentru a nu fi raniti.
In niciun caz nu se foloseste Killtox.
Tantarii se curata de mate si se taie pe spate unde se pune sare si piper.
Se lasa 10 min. la rece.
Mustele se curata de solzi si se taie picoarele din spate.
Toate acestea se pun in tava asezate pe spate si se adauga vin.
Se fierb cca. 20 de minute la foc tare (400 grade C) dupa care se adauga un sos facut din larve cu piper condimente si usturoi (pff...am uitat sa scriu).
Se servesc calde cu garnitura.
Atat!
Apropos! Unde ai restaurantul?
Poate in drumurile mele prin tara...
Ai imaginatia... oricum reteta e bestiala, la urma ar trebui sa scrii in 10 minute si-a facut efectul daca esti constipat