Il dai prin faina de grau si il pui in ulei foate bine incins, al lasi sa se rumeneasca mai bine sa nu fie crud, mai poti face si sos pentru paste:toci o rosie, o pui in tigaie cu un pic de ulei, tragi un pic rosia, adaugi calamarul, adaugi masline si tragi inca un pic, acest sos al adaugi peste paste, deasupra mai poti pune si un pic de patrunjel, sau mai poti face calamar umplut:cureti bine calamarul in interior, separat faci un amestec de branza mai sarata sau cascaval ras, un ou, pesmet, piper, sare, patrunjel taiat fin, cu aceasta compozitie poti umple calamarul si il dai la cuptor, pana se rumeneste, vei vedea este super gustos. Pofta buna.
Poti sa-l faci pe grill. E foarte gustos!
Daca vrei sa gatesti calamarul pe grill, ai nevoie de un dressing care se pregateste astfel:
- o ceapa
- doua linguri de otet de vin
- o lingura de ulei de masline
- o legatura de busuioc
- cateva felii de portocale
- cateva frunze de papadie
Rupi frunzele de papadie si le asezi pe un platou. Asezi calamarul (prajit) peste frunzele de papadie. Tai ceapa marunt si o amesteci cu ulei, otet si busuioc tocat marunt. Amestecul il pui peste calamar. Ornezi cu feliile de portocale.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: