anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se inmoaie / fragezeste carnea de vita?

7 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Eu pun la cuptor cu putin ulei si mult vin rosu, se fragezeste bine si capata un gust delicios.

lolita
| lolita a răspuns:

cand o pui la cuptor se pune ulei cu vin sau bere, din cand deschizi cuptorul siiei cu o lingura zeama din tava si o pui pe deasupra carnii.

| simpluEu. a răspuns:

Daca o tii in otet e perfect...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marinata. daca o faci la gratar adauga sare doar la sfarsit si o mananci imediat cum este facuta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu o tai, o bat putin, o dau cu sare si o las peste noapte in vin rosu la frigider. Apoi o pun la cuptor, ungand fiecare felie cu un strat subtire de unt.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La cuptor cu ulei, apa, vin si mirodenii, din cand in cand o intorc, e super...

| dayzy a răspuns:

Carnea de vita este mai frageda daca inainte de a o gati se unge cu putin mustar dijon(ii da si un gust mai bun)si se la sa cu mustarul vreo 15-20 min apoi se gateste.

Întrebări similare