Se pate manca in ambele feluri:ca o portocala sau taiat in jumatati si presarat cu zahar.In acest ultim caz se mananca cu lingurita.
Parintii tai au dreptate.Se mananca la fel ca o portocala.Seamana cu o portocala.Nu crezi?
Da se mananca c ao portocala dar ar eu mica cojita dupe ce ii iei coja si dac nu o iei e amara deci parintii tai au dreptate.
Ps:eu zilnic mananc
pai se desface ca o portocala numai ca trebuie indepartata pielita aceea de deasupa care face ca grapefuitul sa fie amar. este simplu pofta buna!
Parintii tai au dreptate grapefruit se mananca precum o portocala dar poti sa o mananci cum vrei
Il mananci cum vrei. eu il desfac ca pe o portocala in feliutele alea apoi il tai in bucatele mai mici ca sa nu ii simt asa de tare gustul ca daca mananc feliutele mi se pare prea acru. O sa incerc si cu lingurita...Myamy...
Varianta parintilor.Se desface coaja, si se mananca.Desi are un gust mai amar; este foarte sanatos.
Este 100% penibil sa il mananci cu lingurita. adica e ca in filmele cu " mai putin informati " sa nu zic prosti. daca mananci cu furculita e ca si cum l-ai stoarce in ochi si pe bluza. se mananca ca pe portocala,...
Se rupe in felii ca o portocala dupa care se decojeste de coaja aceea amara si apoi se mananca .
Cum sa se manance cu lingurita? Eu stiam ca se mananca ca o portocala, eu asa il mananc. Nu e greu deloc
Se mananca exact ca o portocala...eu asa o mananc si asa stiu ca se manancaa
Mihnea, sunt răutăcioși nu ii asculta, se mănâncă cu furculita!