| Mihnea2010 a întrebat:

Cum se mananca un grapefruit? parintii mei zic ca ce mananca ca o portocala, eu zic ca se taie in jumatate si se mananca cu lingurita. care e varianta ta?

19 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Se pate manca in ambele feluri:ca o portocala sau taiat in jumatati si presarat cu zahar.In acest ultim caz se mananca cu lingurita.

| darrio2007 a răspuns:

Parintii tai au dreptate.Se mananca la fel ca o portocala.Seamana cu o portocala.Nu crezi?

| aaaa12345 a răspuns:

Da se mananca c ao portocala dar ar eu mica cojita dupe ce ii iei coja si dac nu o iei e amara deci parintii tai au dreptate.

Ps:eu zilnic mananc

| mmary a răspuns:

laughingpai se desface ca o portocala numai ca trebuie indepartata pielita aceea de deasupa care face ca grapefuitul sa fie amar.happy este simplu pofta buna!winking

| DaianaN a răspuns:

Parintii tai au dreptate grapefruit se mananca precum o portocala dar poti sa o mananci cum vreiwinking

| Tourniquet a răspuns:

Eu curat de coaja groasa, dupa aceea de coaja cea alba (subitre) si mananc. happy

| Satisfaction a răspuns:

Il mananci cum vrei. eu il desfac ca pe o portocala in feliutele alea apoi il tai in bucatele mai mici ca sa nu ii simt asa de tare gustul ca daca mananc feliutele mi se pare prea acru. O sa incerc si cu lingurita...Myamy...

| mmeee79 a răspuns:

Varianta parintilor.Se desface coaja, si se mananca.Desi are un gust mai amar; este foarte sanatos.

| DanDannn a răspuns:

Este 100% penibil sa il mananci cu lingurita. adica e ca in filmele cu " mai putin informati " sa nu zic prosti. daca mananci cu furculita e ca si cum l-ai stoarce in ochi si pe bluza. se mananca ca pe portocala,...

| timeea7 a răspuns:

Ca portocala. dar eu dau pielita aia de pe grapefruit jos.ca e prea amarathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca o portocala, parinti tai au dreptate, nu ai contrazice!

| yoo23 a răspuns:

Ca pe un mar laughing

| Octaviana_9832 a răspuns:

Se rupe in felii ca o portocala dupa care se decojeste de coaja aceea amara si apoi se mananca happy.

| Anchyy18 a răspuns:

Ca o portocala, numa ca se curata si coaja alba pentru ca este amara

| NoBoDy_9430 a răspuns:

Cureti grapefruitul de coaja, il tai in bucatele mici si il dai prin zaharbig grin

| alerxandra a răspuns:

Ca portocala

| barbie19 a răspuns:

Cum sa se manance cu lingurita? Eu stiam ca se mananca ca o portocala, eu asa il mananc. Nu e greu deloc laughing

| FrozenRose_7553 a răspuns:

Se mananca exact ca o portocalalaughing...eu asa o mananc si asa stiu ca se manancaa

| Sebastian_Popovici_1985 a răspuns:

Mihnea, sunt răutăcioși nu ii asculta, se mănâncă cu furculita!