Buna
Eu o consum in amestec cu hrean si miere dimineata pe nemancate...
O zi buna
In tava la cuptor, alaturi de morcovi, telina, cartofi (ii coloreaza in roz) cu o lingura de ulei, sare, cimbru si apa. Sau bors de sfecla rosie si cartofi (acrit cu bors facut in casa). Sau murata (in muraturi asortate alaturi de morcovi, telina, ardei bulgaresti, gogonele, varza alba si rosie.
Probleme cu fierul? E un suc natural de mere si sfecla rosie foarte misto, il gasesti pe la magazinele de gen din Carefour si alte centre comerciale. Sfecla la cuptor o faci, sau salata dar pui si niste otet/miere./
Eu fac bors de sfecla
Sau sub forma de suc stors la blender cu putina miere.
Poti sa faci suc. Daca nu iti place nici sucul doar de sfecla poti sa faci combinatii(cu morcovi etc)
LisaJulie întreabă: