Arpacasul este materia de baza la coliva! Nu ai mancat asa ceva niciodata? La alte mancaruri nu am auzit ca s-ar folosi! A, iata ca am gasit cateva:
http://www.retete-gustoase.ro/retete-retete-cu-arpacas
Arpacasul este obtinut din decorticarea boabelor de grau, orz, mei.Are gust de grau. Daca ai mancat coliva sti ce gust are deoarece coliva se face din grau sau arpacas. Uite niste retete http://petitchef.ro/tags/retete/arpacas Eu nu am gatit arpacas ca sa-ti spun o reteta si stiu doar coliva cum se face.
Arpacasul nu se prepara, bineinteles daca ne gandim la acelasi lucru
. oricum e asemanator cu graul.sti e de fapt chestia din care se face coliva
Lapusneanu întreabă:
sputnik întreabă:
crocozety întreabă:
OmulMare întreabă:
LisaJulie întreabă: