Iti voi scrie ce am gasit pe un plic de budinca din bucatarie. Nu stiu ce fel de plic ai tu.
Ai nevoie de 500 ml lapte.
1) Continutul unui plic se amesteca cu 2-3 linguri de zahar si cu 4 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert.
2) Laptele fiert se ia de pe foc si se adauga amestecul preparat.
3) Se pune din nou la fiert, la foc mic cca 1 minut amestecand usor pana la legarea compozitiei.
4) Budinca fierbinte se toarna in forme clatite cu apa rece si se lasa sa se raceasca. (Toarn-o pur si simplu in ce vrei sa o torni si las-o sa se raceasca.)
Da a mers e foarte buna
Uite cum o prepar eu (nu ştiu cum scrie pe plic):
Pui la fiert o jumătate de kg de lapte. Scoţi puţin lapte rece şi amesteci cu praful de budincă şi cu 2 linguri de zahar. Apoi, torni totul peste lapte când fiebe şi amesteci într-una până se îngroaşă.
Baftă!
Pe mine una, m-ai ajutat foarte mult . Mersii.
Mă bucur.
Daca pe plic scria bine atunci nu mai intrebam aici. Mersi oricum
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: