Ca orice cafea naturala, daca e naturala! O pui in aparatul de cafea, adaugi apa, pornesti aparatul(sau pui vasul pe foc...) si restul se face de la sine.
Daca e ness, cafea, zahar si apa fierbinte...nu clocotita.
Ca si oricare alta cafea! Vrei o reteta la ibric, la "presso", sau la filtru?
Cea mai simpla metoda: in ceasca pui 2 lingurite de cafea + 1 sau 2 de zahar depinde cum iti place, amesteci, peste astea torni apa fiarta si invarti de doua ori in ceasca. Dupa 2 minute se bea avand o tigara aprinsa in mana.
cafeaua jacobs kronung se prepara foarte simplu. e ca si cafeaua turceasca (la ibric)pui la fiert apa... dupa ce vezi ca clocoteste pui 2-3 lingurite de cafea cu ochi (depinde de cantitate 1 lingura /ceasca de cafea) apoi vei observa ca va incerca sa iasa din ibric dar nu-ti face griji da la foc mic si amesteca continuu in cafea pentru a nu ""da in foc""timp de 30 secunde-1 minut apoi vei bea o cafea tare la care vei putea adauga zahar, miere sau alti indulcitori
anonim_4396 întreabă:
anonim9989 întreabă:
Corina_7356 întreabă:
LisaJulie întreabă: