| MedeeaAV a întrebat:

Cum se prepara cafeaua la ibric?

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fierbi cafea la foc mic, adaugi zahăr după gust și dapă un minut o dai la o parte de pe flacără!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pui apa in ibric si zahar dupa gust.Cand incepe sa fiarba dai la o parte ibricul, pui 2 lingurite de cafea la 250ml de apa, amesteci, apoi repui pe foc.Cu o mana tii ibricul si cu o mana amesteci continutul, punand ibricul pe foc de vreo 2-3 ori. Eu prefer sa adaug un pic de apa pentru ca zatul sa se decanteze imediat. Sa savurezi cu placere.

| Mădălllinna a răspuns:

La 250 ml apa - 2 lingurite de cafea happy si zahar dupa gust happy

| NicoPitic a răspuns:

Cafeaua la ibric se face foarte usor.
Daca de exumplu vrei sa vaci o ciasca de cafea pui o ceasca de apa in ibric si inca putina apa foarte putina, cand firbe pui 2 LINGURITE de cafea si o linguri si jumatate de zahar.
Pofta buna.

Întrebări similare