Fructele de mare se gatesc cu orez in special, si ca, condiment principal este sofranul.
Pe mine ma intereseaza mai mult felul "domestic" in care le preparati voi, nu neaparat retete "internationale". Fiecare are stilul lui de a prepara si asta face ca mincarea sa fie speciala. Ca sa intelegeti dau un exemplu cu ciorba de fasole boabe: eu o acresc cu putin otet si la urma pun tarhon, sau la fasolea boabe scazuta (nu frecata), eu pun si o frunza de dafin, intelegeti? Va multumesc si tie Beautiful Disaster pentru link (daca ai tu reteta ta "speciala" dau fundita, daca conteaza).
Ok krmdy, mai departe poti sa-mi spui cum se pregatesc si cam ce fel de sos merge, daca tu ai pregatit asa ceva spune-mi te rog cum ai facut pentru ca... hai s-o spun, in curind fac(em) 12 ani de la nunta si se apropie si ziua sotiei si vreau ceva special si m-am gindit la aceste "fructe". Va multumesc.
lyTTTT întreabă: