Ungi cu margarina o tava mai inalta (de ena, daca e posibi), pui un strat de foi de lasagna, apoi pui sos de carne, iar peste mozzarela, taiata felii subtirele, peste pui iar un alt strat de lasagna, iar sos si mozzarela, apoi lasagna, ultimul strat de deasupra trebuie sa fie sosul de carne peste care razi branza de care vreisau cascaval, o dai la cuptor si o lasi sa se coaca, cind crezi ca este gata o scoti, se poate servi si calda si rece. Pofta mare.
Pui intr-o olita o sticla de suc de rosii, adaugi o lingura de ulei peste si lasi sa fiarba cam un sfert de ora, apoi pui peste suc carnea macinata, o amesteci pentru a nu ramane in oala unita, o lasi sa fiarba foarte bine, pui sare dupa gust si frunze de busuioc daca ai, mai lasi sa traga un clocot, gusti un pic si daca tu crezi ca sosul este fiert poti sa inchizi. Pofta.
In loc de carne tocata poti folosi ciuperci feliate si oua fierte taiate rondele sunca presata taiata cuburele dar nu poate lipsi sosul de rosii si 3-4 linguri de smintina oregano si busuioc
restul dupa imaginatzie, chiar orice poti combina
-MOZARELLA nu se taie ci se rupe bucatzele
Daca mi mai spuneti si cum se prepara sosul de carne... ma apuc de treaba,, multumesc
LisaJulie întreabă: