Depinde si ce sos vrei sa faci.
Eu de exemplu pun putin ulei in tigaie, dupa carre pun cubulete de pastrama, sau kaizer, sau orice alceva, dupa care le lasi sa se prajeasca oleaca dupa pui bulion, si amesteci sa nu se prinda, si pui intr-o canita apa cu faina, le amesteci si torni in tigaie, si amesteci timp de aproximatic un minut, si gata!
E simplu de facut. Pofta mare sa ai daca te-am ajutat.
Se punea putin ulei, 2 catei de usturoi taiati marunt si caliti putin, vreo 200ml de apa 2 linguri de faina
si amesteca bine pana iesea ceva omogen. apoi sos de rosii.ketchup.se amesteca.se adauga carenea tocata si ai sosufunda?
Cel mai simplu e cel de la maggi iei un plic si ceva salam tai salamu cubulete il prajesti putin de tot pui aprox o cana de apa dupa aia prafu din plic si amesteci bine
Maica-mea face asa: pasta de rosii diluata cu apa, cimbru, busuioc, sare, un pic de usturoi in ulei, pui intr-un vas de metal si fierbi cateva minute...
Eu si mama facem o data la 4 saptamani,deci:
Pui sos de rosii in tigaie cu un pic de tot de ulei,de preferat de loc.Pui telina,usturoi,un fir mic mic de ceapa,sare, carnaciori taiati marunt.II pui pe toti odata si, astepti 30 de minute.
Daca nu ai incredere, macar incearca, pentru ca o sa iasa mirosul acela super frumos si o sa iti dai seama ca am dreptate.
Pofta Buna!:*
anonim_4396 întreabă: