| Gelica_Morosanu_1986 a întrebat:

Cum se prepară vinul fiert, ca la țară?

Răspuns Câştigător
| Digikey a răspuns:

Ai nevoie in primul rand de vin de la tara facut din ciorchini zdrobiti cu picioarele.Nu mai are nevoie de condimente deoarece contine destule chestii interesante.
Te vacinezi pentru 3000 de boli daca bei un pahar de vin naturalFiert doar vreo 30 in functie de cum a fost spalat (ca la tara ) paharul din care-l bei.
https://www.youtube.com/watch?v=ulIBWdvGEps

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai ai neaparat nevoie de un vecin caruia sa ii dai cu toporul in cap dupa trei cani ca sa fie ca la tara... geezus, auzi tu, vinul fiert ca la tara. https://www.bautura-online.ro/blog/retete-vin-fiert/

| Iote a răspuns:

Vin rosu, o lingurita de zahar (de cana), scortisoara.
La tara, se face simplu, nimeni nu il incarca cu multe arome. De aia e bun.

| Paula2018 a răspuns:

Acolo se fierbe vinul si eventual se pune o lingura de zahar, asa face bunica sotului. Eu pun condimente, scortisoara, coji portocala... acum cum iti place.

| gabicoo a răspuns:

Ce vrei să spui prin ca la țară. Ingredientele sunt aceleași vin, scorțișoară, coji de portocale, eventual un pic de zahăr! Pui în el ce-ți place ție. Diferența e că la țară îl fierbi pe plită!

Întrebări similare