Din pacate pentru tine, sunt de gen masculin.
Dar te pot ajuta, 'din pacate':
http://www.retete-mancare.ro/......et-e0.html
Este o reteta usoara si detaliata.
Spor la treaba.
Buna draga Nicoleta, uite, eu am pus la murat castraveti acum 5 zile, pentru comsum, nu pentru iarna, si am procedat asa:
la un bidon de 20 de kg am pus: la fundul bidonului am pus crengute de visin, si crengute de marar, apoi am pus castraveti, la mijloc iar am pus crengute de visin si marar alternand cu ardei iuti, am completat cu castraveti, iar deasupra am pus tot la fel crengute de ...am incalzit apa cu sare- 25-30 de grame, apoi am lasat sa fiarba saramura, si am pisat usturoi( asta numai daca iti place) apoi am turnat saramura peste castraveti, si astazi mancam din ei sa iti zic cum au iesit? nu iti zic ca iti fac pofta. spor la treaba papa siu mult succes
Ti-am gasit un site cu poze ca sa nu ai probleme.
http://gospodini.blogspot.com/2008/09/castraveti-murati-in-otet.html
Sa faci te rog si tu poze si sa ne spui cum a iesit! Eu am bucataro-fobie :)) si nu stiu sa fac decat sandwich-uri, asa ca respect!
Http://www.haisagatim.ro/2008/07/castraveti-murati-de-vara.html
aici gasesti tot:D
Iti cumperi GEL FIX si pe plic scrie reteta cum se face.doar pui castravetii in borbane. fierbi apa si pui in ea continutul plicului si pe urma apa o torni peste castraveti
Nu am decat 14 ani dar pot sa va spun pentru ca stau mereu pe langa bunica cand pune castravetii la murat.Mai intai aveti nevoie de niste borcane putin mai mari decat cele de mustar sau dupa preferinta.Bagati castravetii in borcane si le umpleti cu apa.Adaugati boabe de piper, otet si foi de dafin si le fierbeti circa 10 minute intr-o oala cu apa clocotita.iar dupa le lasati cateva zile in functie de preferinta.
Klau97 întreabă:
sebyseby15 întreabă: