| RobertVali111 a întrebat:

Cum se scoate gustul amar din tocana de legume?

5 răspunsuri:
| zdrangoi a răspuns:

Incearca sa repari cu un cartof taiat in doua -trei sferturi pe care dupa ce o mai fierbi putin il scoti.
nu e reusita sigura dar mai trage din amareala.

| zdrangoi a răspuns:

Esti amuzant!

| trăncănici a răspuns:

Ardeiul gras! Îl pui la sfîrşit, după ce l-ai călit vreo două minute.Ardeiul gras, dă amăreală prin fierbere.Eu nu sufăr ardeii umpluţi.Ai grijă că ceapa prea călită, arsă ca să zic, dă amăreală!

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! daca ai pus vinete multe in general vinetele(unele) sunt amare, nu ai cum sa dregi, dar incearca sa pui suc de rosii, si un picut de zahar, asta in cazul daca nu e prea tare amara.

| Zazu a răspuns:

Nu o arzi si nu folosesti vinete intregi(taiate in prealabil, presarat sare si le lasi o jumatate de ora pentru elimina substanta amara, care este si toxica).