| Goldenboy97 a întrebat:

Cum trebuie preparat orezul alb incat sa nu se mai lipeasca?
Si ce condimente/ierburi aromatice i-as putea pune pentru ai imbunatatii gustul?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, bănuiesc că vrei să slăbeşti sau ceva. Da trebuie preparat până când nu se mai lipeşte. Şi poţi adăuga mentă, foid e dafin. cimbru etc. Poftă bunăhappy

| lucifer12345678 a răspuns:

Pune o parte orez trei parti apa si nu amesteca.iar condimente dupa gust.incearca cele mediteraniene nu te lua dupa campionul zilei care crede ca faci gratar

| lucifer12345678 a răspuns:

Iti recomand sa incerci orezul basmati combinat cu cel salbatic.este superbun si are cel mai scazut indice glicemic

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cand pui orezul in cratita ( o masura orez/3 parti lichid) amesteci in orez bine( inclusiv fundul cratitei) apoi pui capac si las sa se faca la foc mic..nu mai amesteci pana la final
O seara b unahappy