Fondantul se framamnta si apoi se intinde cu un facalet de silicon.Tortul cu care acoperi fondantul trebuie imbracat intr-un strat de crema de unt cu zahar pudra pentru a ramane perfect.Fondantul nu se lucreaza la orice temperatura, acum iarna se lipseste foarte mult de masa de lucru pentru ca umiditatea este crescuta.Eu zic sa nu te apuci sa faci ceva decat daca ai conditii si cunostinte, altfel vei arunca banii pe geam.
http://zazusugarcraft.blogspot.com.es/......stive.html
Bună!
Vezi detalii şi imagini la linkul :
http://torturilelissei.blogspot.ro/2009/01/pasta-de-zahar.html
De asemenea, la acelaşi link, în secţiunea "Ornamente" poţi găsi diverse modele/machete de ornamente pentru tort ( şi modul de realizare ).
Toate cele bune.
Pasta de zahar trebuie sa fie ca o crema care se intinde, adica zaharul bine topit.
Pasta de zahar nu e crema, de aceea se foloseste zahar pudra.
123gabialexandra întreabă:
DaciaRomania întreabă: