Cel mai mult imi place pestele la cuptor cu multe legume (ceapa, telina, ciuperci, rosii, ardei gras, morcov), dar si pestele prajit sau pestele pe gratar. Sotul meu are ca mancare favorita saramura, preferabil de crap si trebuie sa recunosc, ca bine facuta, eventual pe gratar afar. e senzationala (cu rosii si ardei iuti copti).
Imi place pestele indiferent cum e preparat : prajit, gratar, saramura, ciorba, zacusca, piftelute, crochete, snitele, la cuptor, etc.si bineinteles cu mamaliguta si usturoi.
La cuptor stropit cu lamaie sa fie acrisor si prajit in faina de malai sau pesmet sa fie putin crocant.
Pestele dat prin faina de porumb si prajit in ulei, cu un sos de usturoi cu smantana si mamaliguta!
Sushi! dar nu de rechin sau de balena, sunt totusi animale mai rare nu se inmultesc in nr. de miliarde ca si alti pesti...
Sincera sa fiu nu prea imi place pestele dar la descrierea brigaelei, imi cam ploua in gura
Dana_plescau întreabă:
Idkidk întreabă: