Imi place mult cea cu branza, eventual telemea . Omleta o servesc la micul-dejun, este ceva foarte bun .
Pai
Sparg ouale si apoi pun cubulete mici de branza/ cascaval, bucatele de muchi fiert, marar, sare si piper
Cam asa
Prăjesc în puţin ulei ardei, ceapă şi usturoi, adaug felii de cârnaţ de casă sau felii de kaizer, măsline, mărar şi pătrunjel verde. După ce se rumenesc bine adaug caşcaval şi trei ouă bătute bine.
Se serveşte cu castraveţi muraţi sau cu salată de legume proaspete.
In general prajesc legume inainte (ardei, dovlecei, ceapa, you name it) si apoi torn ouale.
Mai stiam una cu rosii si ceapa, dupa ce caleam ceapa si rosiile puneam ouale si amestecam continutul pentru a se faramita omleta.
Pai hai sa iti zic cum o fac eu
Bat ouale intr-un bol, pun sare, piper, sunca sau ceva de genu, si dupa o pun la facut.
Foarte usor. Bati bine oul, pui un pic de branza ( asa imi place mie ) apoi in tigaie. Dupa 7, 5 min o pui in farfuri si o"papi" .
Pai, bati ouale pui ingredientele care ti plac, sare pier, bati continutul apoi il pui in tigaia incinsa cu ulei, dupa ce s a facut o mananci. pofta buna!funda?:-)