Dupa ce spune fabrica "Numarul incercuit in fotografia care circula prin email se refera la numarul rolei pe care se tipareste materialul de ambalat". Dupa ce se vorbeste prin unele site-uri este vorba de reprocesarea laptelui... de la magazine via salubritate inapoi la producator... inainte de a ajunge in canalizare. Oricum ar fi eu nu prea cred in reprocesarea laptelui. Dar poate sunt eu mai naiva si... personal nu m-as complica atat. Stiu doar ca pe vremuri laptele se dadea la animale... erau contracte cu ferme... Posibil ca si acum sa fie la fel. Nu neg ca exista posibilitatea de a manca ceva reprocesat. Dar credeti ca daca s-ar reprocesa ar scrie pe cutii?
Bun asta ce sa intele ga ca daca o cutie de lapte pe care am uitat-o in camara mai multe luni si iese din garantie, daca fierb continutul ma trezesc cu 1 litru de lapte proaspat?
Cifrele de pe cutiile de lapte semnifica de cate ori a fost repasteurizat laptele.
Laptele care nu se vinde se intoarce la fabrica si este pausterizat din nou, exist un grup de numere, dar cel care este singur si nu apartine grupului indica de cate ori a fost pasteurizat laptele, variaza de la 1 la 5, este undicat sa se cumpere doar daca apare 1, 2 sau3.4sau 5 nu este indicat pentru ca exista riscul de coagulare si laptele deja si-a pierdut nutrientii
Eu cred ca o firma mare nu-si permite sa stea sa reproceseze cateva cutii cu lapte expirat.Un astfel de proces necesita timp, si apoi cine sta sa verse cutiile de lapte in tancuri poate de cateva tone?
Eu cred ca o firma mare nu-si permite sa procedeze asa.Necesita mult timp, numar mare de angajati si apoi cine sta sa verse atatea cutii de lapte intr-un tanc de cateva tone? Voi ce credeti?