Bună!
Dacă încă e la cuptor, poţi să-l scoţţi şi să-l ţi în lapte cam 30 de minute, apoi îl pui iar la cuptor.
Totuşi, NU cred să fie o problemă că ai pus mai multă sare : în general, peştele ar trebui să ia sare doar cât are nevoie ( deci nu ar fi un exces de sare ).
Sunt chiar unele modalităţi în care peştele este învelit complet în sare mare şi se coace aşa, asta nu însemnă că îşi "trage" prea multă sare.
Toate cele bune, un an nou fericit şi La Mulţi Ani!
Daca ai pus prea multa sare la exterior (pe pielea pestelui) nu este nici o problema caci se poate scoate pielea dar daca l-ai sarat prea tare in interior, atunci doar atenua gustul mai poti servind-ul cu un sos de smantana fara sa mai adaugi sare.Succes
Nu cred ca poti sa il mai scoti, dar poti sa il mananci cu ceva fara sare sau sa pui niste lamaie peste peste ca sa nu se mai simta asa de rau gustul de sare.
anonim_4396 întreabă: