Friganele
Paine feliata data prin ou si lapte si pusa la prajit. Apoi pui zahar pe ea si o mananci. Pofta buna. Sper sa- ti placa.
Buna DAC
Bomboane cu alune
Preparare
Portocala se opareste, apoi se rade coaja. Untul se freaca bine si se amesteca cu alune, cacao, coaja de portocala, stafide, miere si gris, astfel incat compozitia obtinuta sa fie consistenta. Se modeleaza cu mana bomboanele care primesc in mijloc cate o visina. Dupa ce se rotunjesc bine, bomboanele se trec prin nuca de cocos. Se servesc in hartiute stralucitoare pentru bomboane.
Timp Preparare
15-20 de minute
Ingrediente
pentru 4 portii
400 grame de alune macinate
200 grame de unt
4 lingurite cu cacao
gris de grau
1 portocala
miere
nuca de cocos
stafide
visine din visinata
Bft la Gatit
Mananc ceva dulce cum ar fi o banana sau nutela dar cand voi avea cuptor voi face o placinta cu mere.
Reteta: mamaaaaa, fa-mi si mie ceva buun sau: prietenaaaa, vino la mine sa dam foc la bucatarie.