Nu manca fast food. nu numai ca te vei ingrasa ffff mult dar vei capata si boli. uitate la filmul super size me.:-s
trebuie sa mananci unpic mai gras, in ulei chestii si la ore mai tarzii.de ex 10-11 noaptea. si te vei ingrasa nicio grija
@bebe, nu le iau pe toate o data am ajuns la momentul cand se iau5 dimineata pe stomacul gol.sunt foarte bune, nu numai pentru ingrasat.
Bati un galbenus de ou cu o lingura de zahar pana obtii o crema.iei dimineata pe stomacul gol timp de 3 zile
funda daca te-am ajutat
Deci tu faci sport si vrei sa te ingrasi du-te la un fast food ia 3 shaorme mari si un chesburger cred ca am scris bine si fa asta timp de 4 zile
Nu stiu ce si cum cu ingrasatu si curele. insa ce stiam e ca ouale de prepelita din ce stiam eu, dar si restul oualelor. nu fac bine intr-o cantitate atat de mare. so. take care si spor la ingrasat.
Am avut si eu o problema cu greutatea si tot ce am facut sa ma ingras a fost sa mananc o masa in plus pe zi: in fiecare zi fata de alimantatia ta sa mananci seara dupa ora 21:00 o portie zdravana de cartofi prajiti cu 2 felii de sunca.mentionez ca sunt baiat si in acest fel am luat 8 kg in o luna si o saptamana.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: