Miere simpla sau cu alte adaosuri?
Daca este miere simpla, garantez ca nu are termen de valabilitate. Cei din magazin sint obligati sa puna un termen de expirare dar, mierea de albine este buna pina... se termina de mincat.
Acum, fara gluma, mierea de albine fara adaosuri, nu se strica, nu expira, nu se altereaza, nu... nimic rau pe viata. Am avut apicultori in familie si stiu ce inseamna asta. Este cel mai curat si cel mai sanatos produs natural (daca este natural). Foloseste-o cu incredere.
Eu stiu ca mierea nu expira daca e pastrata corespunzator, eu zic s-o folosesti.
Nu stiam ca mierea are termen de garantie, inseamna ca e naturala "100%". Mierea naturala in mod normal nu expira in veci, ci doar cu timpul se zahariseste, adica se separa incet incet zaharul, dar e perfect utilizabila. Acu da tu zici ca aia e expirata, si tu ai o piele ceva mai sensibila e posibil sa te trezesti cu ceva iritatii, dar nu cred. Testeaz-o pe o prietena sau ceva si vezi ce reactii are .
Mierea daca este naturala nu expira ci se zahariseste
as zice sa iti cumperi alta.
Sfatul meu este sa cumperi alta. daca erau cateva zile dupa data expirarii cred ca nu era nicio problema dar a trecut cam mult timp. daca o consumai posibil sa ti apara ceva pe piele si daca o folosesti pentru a o aplica pe piele sa iti apara la fel ceva sau o iritatie. pupici
Mierea nu expira, si doar se zahariseste(intareste), iar zaharisita este la fel de buna si de sanatoasa, ca si in primul stadiu al ei.
Mierea (de calitate) nu expira...doar se transforma ..se zahariseste..foloseste masca cu miere doar daca ai ten uscat altfel nu te ajuta ci dimotriva.