Cateva zile se pastreaza.
Daca adaugi salicil alimentar, atunci il poti pastra chiar si la temperatura din camara alimentara (sub 10-12 grade C), timp de mai multe luni.
Cateva ore pana isi fac bacteriile treaba, nici 24 de ore!
Testat cu mai multe tipuri de sucuri trecute prin storcator
Buna,
Indicat este sa se pastreze cel mult 24 de ore. Apoi bacteriile incep sa isi faca treaba si nu mai e bun, incepe sa fiarba cum s-ar spune. De aceea e indicat sa iti faci suc doar cat sa bei pe moment.
Nu stiu de ce ai vrea sa pastrezi sucul. Ca sa beneficiez de nutrientii aia e important sa il bei imediat dupa ce l-ai stors. Sa nu zic ca e bine sa aiba si pulpa, nu doar sucul. Asadar, nu mai mult de 24 de ore. Vei vedea ca cu timpul el isi pierde din gust si nu iti ramane decat sa faci altul.
Ca sa beneficiezi de vitamine trebuie baut pe loc.
Il bei cam degeaba dupa cateva ore.
Plus ca de exemplu sucul de mere oxideaza in cateva minute.
Anyway eu maxim 12 ore l-as tine la frigider.