1. Intr-un lighenar, freaca drojdia cu putin zahar, apoi adauga 100 ml de lapte caldut si cca. 120 g de faina. Amesteca bine si lasa la cald, pana isti dubleaza volumul.
2.Adauga inca 50 ml de lapte un ou intreg, 30 g de unt topit, 250 g de faina si framanta cu mana. Lasa sa creasca din nou pana ce isi dubleaza volumul.
3.Pregateste umplutura : taie fideluta mezelurile, ardeiul si ciupaercile, feliaza carnatul si caleste-le impreuna cu ceapa tocata marunt. Cand aluatul a credcut intinde o foaie de 3-4 m grosime si aseaz-o intr-o tava unsa cu margarina.
4. Pune sucul de rosii si adauga umplutura pregatita, branzeturile faramitate si maslinele.
5.Bate 2 oua cu 150 g smantana, o lingurita de faina si un praf de sare. Adauga totul peste pizza si da la cuptorul preincapzit, timp de 20-30 de minute.
Buna BeautifulAngel!
Uite aici o reteta buna:
PIZZA RAPIDA DE CASA
2010-12-10
recomanda tipareste
Carte bucate
Categorie: Pizza si blaturi
Specific: romanesc
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 8
Evenimente: Single
Status: testat
Pregateste aceasta pizza rapida folosind ingrediente gustoase.
INGREDIENTE
Pentru blat:
1 ou
100 grame branza
1 cub taic
2 linguri ulei
faina cat curpinde
Pentru umplutura:
porumb dulce
masline feliate
ardei
ceapa
sunca de praga
costita afumata
piept de pui
MOD DE PREPARARE
Se amesteca bine ingredientele de blat si se pune la copt in cuptor, pana este rumenit de jumate.
Ingredientele de umplutura se feliaza/maruntesc dupa dorinta si se adauga peste blatul de mai sus in ordinea scrisa.
Se baga la cuptor 15-16 minute, la foc potrivit.
Pay iti trebuie: Un keceap, salam(parizer) de preferat parizer, iti trebuie cas(branza) daca iti plac ciupercile...Faci aluatul(sper ca il poti face) pui keceap parizer branza si daca vrei ciuperci le pui in cuptor si lasi cat crezi tu... Sper ca te-am ajutat. Funda?
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: