Buna!
Poti sa-i prepari asa:
o mini-pizza(iti dau reteta daca vrei, e delicioasa), o prajitura delicioasa sau un tort usor, salata de fructe, un pahar de vin.(vin de portocale), iti voi da si pentru acesta reteta daca vrei!
Pentru moment, iti propun o reteta de prajitura care mai mult ca sigur ii va placea mamei tale!
PRAJITURA INSIROPATA CU SIROP DE VISINE
Ingriedente:1 pachet de margarina, 1 cana sirop de visine, 300 g de zahar tos, 1 pliculet praf de copt, faina cat cuprinde.
Preparare:Topeste margarina pe baie de abur, iar dupa ce se raceste, o amesteci cu zaharul si siropul de visine.Pui praful de copt stins cu otet si adaugi faina cat sa-ti iasa o compozitie mai moale.O coci la cuptor la foc potrivit, timp de 40 de minute. Dupa ce se raceste, o tai in romburi, pui deasupra visine din dulceata si nuca taiata marunt.
Te mai gandesti sa-mi spui daca vrei retetele si la celelalte preparate.
Te pup!
Fai retete asta sigur i-ar placea :clatite americane; pe saitul www idei pentru femei pancakes sau un tort cu ajutorul unei rude pe care o cunosti oricum sigur i-ar placea
-un te iubesc;
- O pereche de cercei frumosi sau un lant;
- un tort de la cofetarie (Daca nu poti gati)
+ florile ei preferate.
Funda?:*
1. Spaghete bolognese + un pahar de vin +lumanari la masa
2.Un mic desert.un frappe : Inghetata cu frisca si sirop deasupra.
Eu una i-as face prajitura ei preferata si i-as canta melodia ei preferata sau o melodie cu mama mea eu asa i-am facut lui tata mai putin partea cu parajitura si chiar a inceput sa palanga deci sai canti o melodie cu mama mea ar fi un lucru minunat iti garantez FUNDA
Nu cred, eu nu am voce..si in + mamei nu i-ar placea