Posibil sa nu fie scurse suficient.Incearca si cu maioneza, poate asa nu ai probleme.
Pai nu mai manca vinete
sau
fa-le cu maioneza. poate poate nu te va mai deranja
Eu cand fac vinete mananca si copiii mai mici si nu spun ca ustura si cred ca stiu si de ce:spune-i mamei tale dupa ce le coace sa le puna intr-o strecuratoare mare si sa le treaca bine printr-un jet de apa (sa le spele)imediat ce le-a curatat si apoi sa le lase sa se scurga bine in strecuratoare, sa le curete si sa le spele imediat ce le ia de la copt pentru ca altfel intra zeama aia in ele si de aia pisca, sa nu puna decat asa de gust ceapa sau usturoi(eu nu pun numai ceapa)si sa ti le faca cu putina maioneza nu numai cu ulei si nu cred ca te mai ustura daca le face asa.succes, incearca si spune-mi daca te mai ustura asa. pa
Mai ales daca sunt cele de la inceputul sezonului, asa se intampla si cu rosiile.majoritatea dintre noi cand mancam vinete patim la fel, lasa-le sa se scurga o zi intreaga dupa ce le coci(de fapt spune-i mamei tale)o ora sau mai putin nu e de ajuns.si cand le taiem rondele si le prajim, trebuie sa le presaram cu sare si sa le lasam macar 30 minute, pana ce la suprafata ies niste brobonele de "sudoare". acest lichid care iese este amar si ne "pisca "pe limba sau pe cerul gurii. daca atunci cand le mananci te inrosesti si in jurul buzelor si te ustura inseamna ca ai alergie, dar nu cred.