| Utilizatoare123 a întrebat:

De ce atunci când fac salata boeuf, se strânge apă în castron? Menționez că o zi întreagă las legumele fierte să se scurgă pe șervețele de hârtie. La fel și gogoșarii, castraveții murați. sad

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai stors bine cu mana castravetii aia? ca ai lasa multa multa apa

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Caută tutorialele Jamilei si vezi cum face ea pe Youtube salata de boeuf, poate are legatura cu temperatura frigiderului si face condens de acolo ar putea curge apă sau posibil legumele oricît le storci ele in contact cu aerul rece din frigider lasa apă, cauta ca sunt forumuri pe google despre retete si moduri de preparare a salatei de boeuf si gasesti acolo sfaturi de la alte femei care sau confruntat cu aceiasi situatie ca a ta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca consideri ca ingredientele sunt destul de uscate, cel mai probabil maioneza are ceva de-a face aici cu zeama din castron?

Întrebări similare