Nu beau asa ceva, este catalogata drept cea mai nociva bautura racoritoare, are extrem de mult zahar si cofeina.
Eu nu beau... dar unii oameni suunt dependenti chiar nu se pot abtine.eu cred ca orice invat are si dezvat prefer sa beau sucuri naturale.am vazut la teleshoping Smoothie MAKER sau ceva d genu.am ramas cu gura cascataaa. vreau si eu
Deschid si savurez fericirea. Fericirea niciodata nu e sanatoasa. Si te tine treaz noaptea daca o bei in exces. Si eu totusi savurez fericirea...
Pt. ca ne place, desi cofeina este foarte periculoasa pentru pers. ca mine ce consuma coca-cola de la 3 ani.N-am patit nimic, deocamdata, incerc sa rezist tentatiei: un fleac...lol
Pentru ca e buna la gust... daca nu ar fi nu ar beao nimeni... oriqum nu cred ca mai beau multi oameni pentru ca strica rau d tot dintzii. nu vr s stiti c a patit sora mea de la atata coca cola :d
De placere.
Nu sunt dependent, dar cand am ocazia sa beau (o fac moderat), n-am mila fata de sticla
Desi nu-i sanatos, asta e, mi-o fac cu mana mea.
Nu beau pentru ca stiu ce contine; restul beau pentru ca:
-nu stiu ce beau
-o fac in stilul de turma (daca bea colegu beau si eu)
-nu-si pretuiesc sanatatea (acestia stiu ce beau)
-altii din prostie: doar 1% din neuroni mai lucreaza (pe acestia nu-i poti cataloga, deoarece devii rasist, daca o faci; prostia nu se vindeca asa ca nu persoana lor e de vina)
Buna, eu nu beau coca-cola decat ocazional pentru ca strica stomacul, dintii...si uite ca iti dau un proiect:pune coca cola pe marginile veceului, lasa pana dimineata si trage apoi apa sa vezi ce stralucitor ramane veceul ...sa vad daca mai bei dupa sau:pune coca cola pe parbrizul masinii si da cu stergatoarele:ramane magnific de curat
Pai in general oameni o consma pentru ca are un gust placut, dar stiati ca reteta originala la coca-cola era sitorp de tuse cu apa mineala
1 imi place gustul
2 este racoritor
3 este interesant ca nu se stie reteta pentru acest gustos suc racoritor
funda?
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! sunteti niste dragalasi! asa am inteles si eu cat de cat, aveam o maare dilema
AvalohAlyn întreabă: