| Lacramioara_6794 a întrebat:

De ce desertul http://www.haisagatim.ro/2009/04/lapte-de-pasare.html se numeste lapte de pasare?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Lacramioarahappy nu cred ca exista nici pana azi o explicatie de ce se numeste asa, probabil i s-a schimbat denumirea din dorinta de al manca copiii cu mai multa pofta, poate ca daca li se zice doar mancati lapte, nu era ceva deosebit, dar schimbandu-i denumirea, face ca copii sa fie mai receptivi, de exemplu, fiul meu cand era mic, nu manca sarmalute neam, azi asa maine asa, si il intreb, puiule de ce nu mananci sarmale? nu iti place carnea? orezul? ba da, dar nu imi place denumirea lor, asa ca de cate ori faceam sarmalute, le botezam de nici eu nu stiu ce bazaconii imi iesau din gura, faza era ca daca se nimera cineva la masa, nu puteam sa zic ca servim sarmatute, zicea puiul meu ce servim, deci iti dai seama ce perle ii ieseau din gurita, asa si cu laptele de pasare, serios acum nu stiu de ce se numeste asa...o zi plina de bucuriihappywave

1 răspuns:
| Eka7Lyzza a răspuns:

rolling on the floor))))))))))))))))))))))))))))) prima data am inteles lapte de " fasole"laughing))) nu stiu poate ca este pleoscait exact ca laptelebig grin?