| Alec a întrebat:

De ce e Vodka RedBull atat de apreciat de toata lumea? Mie mi se pare ca e cea mai proasta combinatie de Vodka, parca si Vodka Sprite merge mai bine... Adica Vodka se combina cu aproape orice bine, dar mie unul nu imi place deloc cu RedBull. Whisky RedBull parca mai merge. Cea mai buna combinatie (si nu ma refer la cocktailuri complexe, ci doar la combinatii pe care le poti face in club) mi se pare cu Santal de Portocale Rosii sau Santal de Grapefruit. Ce pareri aveti in legatura cu subiectul asta? Si care e combinatia voastra preferata intr-un club?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Gusturile nu se discuta dar la Vodka Redbull si jack cu Red Bull e vorba de fite, adica red bull-ul e scump, hai sa arat oamenilor ca imi permit si e la moda sa bei energizant. Dar daca e sa fim seriosi, pentru sanatea combinatia alcool + energizant e cea mai nociva, saraca inima. am baut si eu odata jager redbull vreo 3 intr-o seara si m-am ales cu palpitatii asa ca raman la jager cranberry sau whisky cola. Nu sunt fana vodka, dar vodka cu merge e cea mai ok.

0 răspunsuri: