| Deea5339056 a întrebat:

De ce nu se incheaga piftia? Cum se repara? Se mai poate?

Răspuns Câştigător
| Teodora25 a răspuns:

Adaugi un pliculet de gelatina, il pui intr-un pahar cu apa calduta (nu multa apa) si amesteci 2-3 min deasupra oalei de pifti in aburi si apoi o adaugi in piftie

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.scoti carnea din ea, si mai fierbi zeama pana scade mai mult. O racesti si o pui iarasi in vase. Nu ai scazut-o suficient sau ai fiert-o in clocote. Racitura se fierbe indelung, dar la foc mic si neacoperita. Folosesti o lingura de lemn si doar pe aia o folosesti.

| Deea5339056 explică:

A mai trebuit sa o las putin sa se inchege am pus si 2-a pliculete de gelatina. Mersi oricum.

| IoanaEliza a răspuns:

Te sfatuiesc sa pui si un pliculet de gelatina. Te ajuta foarte mult. Si pentru a o proba pune intr-o cescuta si las-o cam 15 minute la congelator, vezi daca se incheaga.

Întrebări similare