Fiindca contin chimicale, ca sa poata rezista mai mult in vitrina frigorifica. Acele chimcale afectaeza stomacul si ficatul.
Oamenii e cumpara fiindca sunt comozi sau puturosi si nu au chef sa munceasca sa le pregateasca, nepasandu-le ca se pot imbolnavii cu acele chimicale.
Exact! Mai au o modalitate daca vor sa manance sanatos aceste produse pe care le-am enumerat, să comande de la restaurant, dar doar daca au bani, si daca nu atunci să-și facă ei acasă
Nu totdeauna ce manaci la restaurant este gatit sanatos!
Cred ca am mai multa experienta decat tine in acest sens si am avut si experinta vomitatului imediat dupa ce am mancat la un restaurant italian de fite, pe care altii il recomandau ca fiind foarte bun si mancare de calitate.
"salatele de boeuf, salatele de vinete, zacusca, orezul, sarmalele si toate astea la caserole de la mega image, profi, Carrefour sunt foarte rele"
e doar părerea ta!
Se vede ca esti un sarac sau un zgarcit care in loc sa manance de calitate de la restaurant prefera să cumpere scarbosenile alea congelate. Daca nu ai bani macar fă-ți singur acasă si sunt mult mai gustoase
Dezumflarea asta a ta e doar pentru că nu sunt de acord cu tine?
Bogatule, tu care halești de la restaurant (de calitate?) cu d-astea-mi vii?
https://www.tpu.ro/......e-sanatos/
... ne lași?
Pai nu ai cum sa zici ca sunt bune la gust produsele alea cand chiar nu sunt bune si au un gust acru, probabil ca sunt oțetate ca sa reziste mai must. Cred ca nu ti-a facut mama ta niciodata acasa tot ce am enumerat mai sus si nu stii ce gust au cu adevarat
Pai ce era gresit in intrebarea aia? Eu mananc des la restaurant pentru ca sunt singur si nu am familie. In intrebarea aia a fost cu totul altceva, sa renunt la zahar deoarece simteam ca deja nu-mi fac bine pentru corp
"Cred ca nu ti-a facut mama ta niciodata..."
1 crezi prost
2 restaurantele de la care mănânci (?!) tu, bogatule, crezi că se aprovizionează din grădina raiului? nu mami, tot d-acolo
Aha, mănânci napolitane la restaurant!
cum spuneam: ne lași?
Macar restaurantele gătesc mancarea si o mananci caldă si proaspata, nu dintr-o caserola din frigider care sta de 3 zile sau chiar mai mult si contine chimicale
Napolitanele se gasesc doar in magazine. Nu exista napolitane la restaurant
Papă-ți napolitanele liniștit și nu te mai agita degeaba
Hai ca merg la restaurant sau imi comand acasa prin delivery de la ei micul dejun ca nu am chef să-mi gatesc și-mi permiti o mancare caldă si sanatoasa. Dupa amiaza o ciorba si seara cina. Hai te pup :*
Sunt vechi, numai cumpăra uita tge pe cutie data de expirare ca se intampla sa i ei produse gata expirate ei le au demult in stoc, dar pana se vînd dureaza luni de zile
De ce nu? Daca ar fi mai naturale atunci ar fi mult mai gustoase si s-ar cumpara ca painea caldă.
Pentru ca lumea cumpara cel mai ieftin produs indiferent ce contine.
E destul de evident trendul avand in vedere ca tot mai multe produse procesate contin soia si uleiuri vegetale/esteri ce sunt ieftine si produse in masa.
Jdjsnshxjxjshdhx întreabă: