Carnea de vanat nu este bogata in grasimi, spre ex: fata de un porc care sta inchis in cotet, nu face pic de miscare si drept urmare se ingrasa pentru ca nu are cum sa isi arda grasimea, porcul mistret este liber in natura, alearga in voie, isi arde astfel caloriile. carnea de vanat este foarte hranitoare, bogata in proteine si merge bine cu un vin rosu puternic, batran. vanatul merge bine iarna pentru ca corpul uman are nevoie de mai multi nutrienti de ars pentru a rezista mai bine conditiilor de frig.
Carnea de vanat este bogata in grasimi si la fel ca si carenea de porc este de preferat sa se consume in sezonu rece pentru ca atunci se ard mai multe calorii, in perioada de vara cu atatea salate nu cred ca cineva mai are in minte carne de vandat si pentru ca se fac diferite dpecialitati in perioada sarbatorilor
Nu inteleg de ce mananca lumea vanat, de ce sa omori saracele animale. Mai bine nu mananci deloc.
Vanatul este foarte nutritiv asa ca este ideal in aceasta perioada. Tine si de modul in care se vana pe timpuri. Primavara, vara si toamna lumea manca mai multe plante dar iarna oferta era restransa si vana.
madeline întreabă:
brokeangell întreabă:
LisaJulie întreabă: