O sa para ciudat : dar mie nu imi plac atat de mult ~! pe bune, mananc dar nu cum mananc toti tinerii inebuniti ce ar manaca la fiecare ora. La mine, o data pe saptamana (cel mult) imi ajunge
Pentru ca ii face mama :X cand ii fac eu parca nu mai sunt asa buni. dar tot imi plac :X
Pentru ca sunt buni, buni, buni si rai dar satiosi si ne afecteaza silueta! )
Greu de explicat in cuvinte. Cred ca in primul rand mirosul acela de ceva crocant ne inebuneste.Nu sunt nici dulci dar nici prea saratii si poate pentru ca asta ne-a intrat in minte! Adica nu sunt atattttt de buni insa de cand suntem mici toata lumea spune ce buna iiii mancarea gen "fast food" si asta ne-a ramas in minte.Si uleiul are rolul sau cred eu pentru ca contine porcarii din alea daunatoare dar pe gustul tuturor.Totusi pe mine ma atrag cel mai mult pentru ca sunt suuuuuper crocanti. Si "uly" vreau sa-ti spun ca daca chiar zici ca nu-ti plac cred ca o data pe saptamana e exagerat. Ptr ca eu ii super ador dar abia daca mananc odat la 2 saptamana! Deci
Pentru ca sunt prajiti in ulei :X Si pentru ca nu oricine stie sa-i faca buni :X Pentru ca la McDonalds ii faci mai gustosi decat mama :X Pentru ca au si sare Si pentru ca au si ketchup ( optional ) ...
In final pentru ca sunt prajiti intr-o baie de ulei nu conteaza cine ii face...
Ador cartofii prajiti.Probabil pentru ca sunt facuti in ulei, sunt legume si sunt si prajiti. Dar bunatatea lor, placerea mai mare exista atunci cand pe langa cartofii prajiti se adauga snitele, chiftele, sau pulpe.
Mie imi doar cei cumparati de la fast food.Cand ii face mama nu mananc.
Hmm.nu stiu de ce sunt asa buni-poate pentru ca eu nu pot sa fac acasa si d-aia
Pentru ca, cum iti plac tie, imi plac si mie, este mancarea care se gateste foarte usor si fara prea multe eforturi din partea celor doi.
LisaJulie întreabă: