Eu ii mananc si asa, dar sunt mai buni fierti si se si umfla. Nu cred ca e obligatoriu sa se fiarba. Sau ii mai poti face si in tigaie.
Ca sa fie calzi. Si cu mult mustar, par mai putin mizerabili decit sint de fapt. Cind ii fierbi se mai duce si din zeama aia jegoasa de grasime cu care sint injectati ca sa traga la cintar si sa para ca ar avea carne si nu resturi pe care altfel nu le-ar minca nici naiba. Pofta buna!
Bună!
NU este obligatoriu ca să-i fierbi!
Se pot consuma ca atare, nefierţi
Toate cele bune.
Buna
Sunt mai gustosi, dar si foarte periculosi.dar ii mancam cu mare pofta.
Se pot consuma si in stare cruda.
O zi buna sa ai
Se,,umfa'' si devin mai gustosi!
Pot fi consumati asfel ca si gartitura la un pireu de cartofi, rezolvand asfel un fel principal.
Nu e musai sa ii fierbi ii poti manca pe orice mezel.