In principiu imi place sa maninc in oras, la fast food sau restaurant. Imi place aglomeratia. Si pe deasupra baga si ceva de maninci si nu te poti opri, cel putin cartofii aia prajiti, bagi in tine de te spargi si nu te-ai opri. In alta ordine de idei, e nesanatoasa haleala aia si este si exagerat de scumpa, o cola costa de patru ori mai mult decit in supermarket. E mai sanatos si mai ieftin sa maninci acasa.
Nu mananc, doar shake mai beau din cand in cand (2-3 ori pe luna). E galagie, mancarea e tip fast food, eu nu mananc carne si nu e o oferta bogata in mancaruri cu legume... Mai bine, de banii aia, ma duc la un restaurant, daca vreau neaparat sa mananc in oras.
Stiu ca este periculoasa mancare de acolo, dar eu o ador Insa, nu merg prea des Cam o data sau de doua ori pe luna
Mie nu-mi place dar a trebuit să-mi duc copilul de câteva ori, mai mult pentru cadouri.
Ca-mi place mancarea de-acolo mananc de cand eram mica, nu m-am imbolnavit si nici nu am probleme cu greutatea mancam o data pe saptamana dar acum am ajuns sa mananc o data pe luna
De ce minti? Mie nu-mi place . In general fast-food-urile sunt daunatoare sanatatii, asa ca nu recomand nici celui mai aprig dusman sa manance junk food.
Sa mai pun niste kilograme!
Ma duc doar o data pe luna, ca am citit ceva pe net, si m-am ingrozit!
Poi in primul rand nu prea mananc de la McDonalds e cam acelasi lucru ca la fast food.In schimb ador sucul cola :X e cel mai tare diferit de celelate
Numai cartofii imi plac de acolo... Mananc acolo foarte rar.
@angel - din ce se face mancarea acolo?
Pai nu mancam inainte sa ma angajez acolo, dar de 9 luni mananc zilnic. cel mai rau creaza dependenta, in rest nu i chiar asa cum se aude ca e facuta din resturi ..bla bla bla. Carnea e nesanatoasa pentru ca e trecuta de la temperaturi scazute la cele ridicate dintr-o data, si ca in acelasi ulei se prajeste de mai multe ori.
Hai gata frate cu ce e pe net despre mc ca nu e chiar asa... si spun din experienta mea .restul nu stiu. Mananc acolo de cand aveam 4-5 ani, McChicken si Hamburger sunt preferatele mele. Cateodata mananc si cate 3 din fiecare pe zi. Nu mi-a fost niciodata rau sau altceva... pur si simplu sunt gustoase. pot sa fie si de 3 ani nu ma supar cat nu ma imbolnavesc si nu mi-e rau! dar nu sunt...
Sincer de ce iti placea mc nu mai imi place 1 e scump 2 e nasanatos si mai si ingrasa 3 sucu ala "sanatos" nu-s in ce e tinut ma rog. iti provoaca cancer
SIncer eu nu mananc la Mc in facultate am facut un mic studiu despre mancarurile de la fast-food si nu au nici un beneficiu in afar de acele e-uri si carnea care uneori este veche si diferite condimente.
-nu imi place. o singura data am fost dar...nu mi-a placut.am o prietena care lucreaza la un Mc'donalds, daca ai sti din ce se face mancarea acolo ...nai mai manca
mihaielo întreabă: