| DannY09145 a întrebat:

De curiozitate…. polistirenul intra la apa? Adica am o jacketa 100% din polistiren și vreau să stiu exista posibiltatea de a intra la apa?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate vrei sa spui POLIESTER. Polistirenul este ăla cu care izolezi peretii.
Da, intră la apă dacă foloseste apa de spalat la o temperatura ridicata.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Gasesti instructiunile de spalare pe eticheta.Atat timp cat le respecti, nu va intra la apa. Poliesterul poate intra la apa daca temperatura de spalare e prea mare.Dar in cazul tau nu este poliester de tip elastic, deci ar trebui sa nu te trezesti cu surprize.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

happy
polistirenul il pui ca izolatie la casa sau in cutii, pentru protectia marfurilor.

| ioana748 a răspuns:

Spala cu apa rece si turații sub 600 la masina spalat.

| Korkodeln a răspuns:

Jacheta ta e din Polyester, care NU intra la apa daca e chiar 100% Polyester, daca e in combinatie cu alte fibre (de ex captuseala flanel de bumbac), se schimba situatia si trebuie spalata cu captuseala scoasa.
Se recomanda sa nu o speli mai sus de 40C pentru ca fibrele din material isi pot pierde elasticitatea.

| Andrei0410 a răspuns:

Nu cred ca e polistiren. Poate vrei sa zici poliester. Din cate stiu eu nu intra la apa, dar poți sa-l strici totuși. Cel mai bine uita-te pe eticheta si vezi ce zice. Găsești pe net explicațiile pentru simboluri daca nu le știi.