| Callmebaby a întrebat:

De la toamna voi incepe liceul in afară localității mele. Am inchiriat o garsoniera pe care vrem sa o varuim zilele astea (culoarea este alba si are tot felul de pete pe pereti, iar la bucatarie deasupra aragazului zici ca a dat cu bulion in tavan). In dormitor sunt fluturi si flori decorative, sper ca stiti de care, sunt sub forma de abțibild si HD daca ii pot numi asa rolling on the floor Cum fac sa ii dau jos pentru a da cu lavabilul? Cineva mi-a spus sa ne luam gandul, pentru ca i-am trage cu tot cu o parte din perete(nu stiu cum sa ma exprim). Sunt prea multe si mi se par obositoare si că incarca prea mult...Este vreo solutie in acest sens, sau ma impac cu ideea si ii las acolo?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se pot da jos cu spaclul. Si daca sunt abtibilduri si daca sunt din ghips (cum se faceau altadata) se pot da jos cu spaclul.

| AnutaAna a răspuns:

Exista posibilitatea ca atunci cand se dezlipesc abtibildurile sa se ia si cu tencuiala, mi s-a intamplat si mie, dar se poate repara usor pentru ca stratul care se desprinde este subtirel. Daca ai o mana buna si putin smirghel cu care sa uniformizezi ai rezolvat problema. Petele de pe pereti spala-le cat poti de bine si apoi da un strat de valabila cu acoperire foarte buna. Recomand din experienta Aeria Gold all-inclusive pe care o poti curata apoi extrem de usor.

| Dori09 a răspuns:

Dacă acele abțibilduri sunt din material de hârtie încearcă cu un burete ud sa le ștergi pana se ia jos