De obicei mancarea fast food ingrasa foarte tare eu am luat 18 kg greutate dupa 6 luni de mancat numai fast food, am dat cu f mult efort si chin 11 kg jos dar mai am de lucru, am renuntat la fast food desi mi-a venit extraordinar de greu, deoarece am simtit ca fast-foodul m-a facut "neom" m-a distrus treptat
E foarte rău. Dacă mănânci zilnic numai fast food, pe lângă faptul că poți ajunge la obezitate, chiar obezitate morbidă, ai foarte mari șanse să suferi de atacuri de cord în câțiva ani.
O dată la câteva zile, merge un fast food, dar nu zilnic.
Stiu ca mancarea fast-food este foarte buna, dar nu iti face bine.Mancand doar mancare fast-food, te vei ingrasa si riscurile de a face infarct sau orice altceva de acest gen vor creste.Bineinteles ca nu vei putea sa renunti peste noapte.Incearca sa reduci treptat mesele de la fast food.Sau iti poti face tu acasa ancare de tip fast-food.Va avea acelasi gust,dar mult mai sanatoasa, pentru ca cei de la fast-food doar incalzesc mancarea, desi ea este preparata cu cateva zile in urma.
Da,fiecare considera cum doreste, eu cred ca mancarea gatita acasa este mult mai sanatoasa decat cea de la fast-food.Acolo nu se stie cat este de veche, si sa para proaspata o incalzeste putin.
Blackwoman27 întreabă: